Lajme

Nga Prishtina janë larguar 7 futbollistë

Nga Prishtina janë larguar 7 futbollistë

Diar Miftaraj ka kontratë edhe një vit

Prishtinë, 23 korrik 2018 - Ekipi i Prishtinës deri të enjten është në pushim. Ndërsa përveç 6 futbollistëve të ardhur (Armend Thaqi, Ahmet Haliti, Leotrim Bekteshi, Argjend Mustafa, Meriton Korenica dhe Alen Jasharoki) nga huazimi janë rikthyer edhe Donat Hasanaj e Leonat Vitija nga KEK-u.

Kurse, deri më tani janë larguar shtatë futbollistë

Lorik Maxhuni (i ka skaduar kontrata - me Prishtinën dy sezone, 1 Kupë dhe 1 Superkupë, 58 ndeshje zyrtare (40 titullar), 1 asistim).

Ben Nash Quansah (me marrëveshje është liruar - me Prishtinën 1 sezon, 3 ndeshje (1 titullar)

Gentrit Dumani (me marrëveshje është liruar - me Prishtinën 2 sezone e gjysmë, 1 Kupë, 33 ndeshje (26 titullar))

Dardan Sekiraqa (junior, me marrëveshje është liruar - nuk ka pasur ndeshje zyrtare me ekip të parë)

Blend Bftiu (me marrëveshje është liruar - me Prishtinën 1 sezon e gjysmë, 1 Kupë, 23 ndeshje (8 titullar), 1 gol, 1 asistim)

Drashko Bozhoviç (me kërkesën e futbollistit, me marrëveshje është liruar - me Prishtinën 1 sezon, 1 Kupë, 36 ndeshje (32 titullar), 8 gola, 14 asistime)

Shqiprim Taipi (i ka skaduar huazimi, me Prishtinën gjysmësezon, 1 Kupë, 17 ndeshje (të gjitha titullar).

Me këtë rast, FC Prishtina falënderon futbollistët e larguar për kontributin e dhënë në ekipin tonë dhe iu dëshiron karrierë të suksesshme në vazhdim.

Ndërsa, pas grumbullimit të enjten nga pushimi njëjavor, shtabi teknik do të vendos për prurje e largime tjera eventuale.