Lajme

Njoftim

Njoftim

Prishtina – Ferizaj nga ora 14:00

Prishtinë, 12 mars 2020 – Pas krijimit të rrethanave të reja të parandalimit të pandemisë së “Coronavirus” dhe zhvillimit të ndeshjeve pa publik, është vendosur që edhe ndeshja e javës së 23-të ndërmjet Prishtinës e Ferizajt të nis nga ora 14:00 dhe jo nga ora 17:00 siç ishte paraparë më herët.

Dita e ndeshjes nuk ndryshon, ajo zhvillohet këtë të diel më 15 mars, pa praninë e publikut dhe siç thamë më lartë, nga ora 14:00 dhe me transmetim televiziv nga Supersport Kosova.