Lajme

Njoftim për akreditim: Prishtina - Llapi

Njoftim për akreditim: Prishtina - Llapi

Për akreditim nga dy emra për çdo redaksi në e-mail: info@prishtinafc.com

Prishtinë, 8 maj 2019 – Ndeshja e javës së 31 të Ipko Superligës së Kosovës ndërmjet Prishtinës dhe Llapit zhvillohet të shtunën më 11 maj nga ora 16:00.

Për ta përcjellë ndeshjen, çdo redaksi duhet të na i dërgoj dy emra në e-mail të klubit: info@prishtinafc.com. AFATI I FUNDIT PËR T’I DËRGUAR EMRAT, E PREMTE 10 MAJ ora: 12:00 (asnjë email nuk merret parasysh pas orës 12:00)

Për mediet televizive 2:  (1 gazetar – 1 kameraman)
Për mediet e shkruara/portale 2: (1 gazetar – 1 fotograf)
Për radio 2: (1 reporter – 1 teknik)

*Obliguese të keni më vete ID e punës apo ID personale.