Lajme

Njoftim për akreditim

Njoftim për akreditim

Prishtina – St Joseph’s

Prishtinë, 21 qershor 2019 - Ndeshja e parë e raundit paraeliminator ndërmjet Prishtinës dhe St Joseph’s zhvillohet të enjten më 27 qershor nga ora 20:45.

Afati i fundit të plotësimit të formularit për akreditim, e hënë – 24 qershor – ora 15:00. (Pas këtij afati nuk merren në konsiderim).

Sqarim: Për mediet që nuk kanë marrë emailin me formular, na shkruani në info@prishtinafc.com