Lajme

Njoftim për mediet

Njoftim për mediet

Nga dy emra për çdo redaksi në info@prishtinafc.com

Prishtinë, 19 gusht 2018 – Ndeshja e javës së parë të Ipko Superligës ndërmjet Prishtinës dhe Gjilanit zhvillohet nesër, e hënë 20 gusht nga ora 19:45.

Për ta përcjellë ndeshjen, çdo redaksi duhet të na i dërgoj dy emra në info@prishtinafc.com

Për mediet televizive 2:  (1 gazetar – 1 kameraman)
Për mediet e shkruara/portale 2: (1 gazetar – 1 fotograf)
Për radio 2-3: (1-2 reporterë – 1 teknik)

*Obliguese të keni më vete ID e punës apo ID personale.

Afati i fundit për t’i dërguar emrat: e hënë 20 gusht – ora 12:00.