Lajme

NJOFTIM PËR MEDIA PËR AKREDITIM

NJOFTIM PËR MEDIA PËR AKREDITIM

Prishtina vs. Ferencvarosh

Për shkak rrethanave të pandemisë COVID-19 dhe numrit të kufizuar të vendeve:

- Një gazetar ose fotograf për medium
- Dërgo kërkesën me titullin “për akreditim” në info@prishtinafc.com
- Afati i fundit, e hënë, 12 korrik, ora 10.00-
- Për shkak vendeve të kufizuara, klubi mban të drejtën e refuzimit të akreditimit!