Lajme

Njoftim për media

Njoftim për media

Njoftim për media

Për shkak masave të reja të ndërmarra nga Qeveria për luftimin e pandemisë, Ju njoftojmë se në ndeshjen e parë të gjysmëfinales, Prishtina - Llapi, e cila zhvillohet nesër nga ora 15:00, mund të jenë prezent vetëm dhjetë (10) gazetarë.

FC Prishtina mban të drejtën të vlerësoj për emrat e akredituar dhe kërkon mirëkuptimin e atyre gazetarëve që jemi obligur të i refuzojmë.