Lajme

Njoftim për medie

Njoftim për medie

Vetëm dhjetë gazetarë në ndeshje

Prishtinë, 31 maj 2020 - Pas udhëzimeve të Komisionit të garave në numrin e pjesëmarrësve në ndeshjen e gjysmëfinales së Kupës, Prishtina - Drenica (e martë, e 2 qershor, ora 18:00), ka kufizuar po ashtu edhe numrin e gazetarëve në vetëm 10 sosh.

Andaj duheni të keni konsideratë dhe emrat për akreditim të gazetarëve t’i dërgoni në e-mail të klubit më së voni deri nesër, e hënë - 1 qershor, ora 12:00.