Lajme

Njoftim për mediet

Njoftim për mediet

Të i dërgojnë emrat për ndeshje

I ftojmë të gjitha mediet që deri nesër, e shtunë 19 maj, ora 12, afati i fundit, në emailin info@prishtinafc.com të na i dërgojnë nga 2 emra për akreditim. (Askush nuk mund të hyjë në stadium pa e pasur emrin në listë)

Sqarim: Ekskluzivitetin e transmetimit të ndeshjes e ka vetëm Supersporti dhe për vendqëndrimin e kamerave nuk marrin përgjegjësi.