Lajme

Njoftim për publikun

Njoftim për publikun

Çmimi i biletave: 10/5/3/ euro: i gjeni në Eurokoha dhe rreth stadiumit

Prishtinë, 19 gusht 2018: Ndeshja e javës së parë të Ipko Superligës ndërmjet Prishtinës dhe Gjilanit zhvillohet nesër, e hënë 20 gusht nga ora 19:45.

Çmimet e biletave janë të 3 çmimeve, varësisht se nga cila tribunë doni ta shihni ndeshjen:

VIP: 10 euro
Tribuna perëndimore: 5 euro
Tribuna lindore: 3 euro
Tribuna veriore: 3 euro (vetëm për tifozët mysafirë)

Vendi i shitjes së biletave, tre pika: Eurokoha Reisen:

Vellusha e Poshtme 17 (te Qafa)
Swiss Diamond Hotel (Sheshi Nënë Tereza)
Hoteli Grand (Rruga Garibaldi)
Biletat i gjeni edhe përreth stadiumit te shitësit mobil

Biletat dalin mund t’i bleni nesër nga ora 10:00