Lajme

Njoftim për shtyp

Njoftim për shtyp

Ju njoftojmë se sot, e mërkurë 26 qershor, nga ora 18:00 FC Prishtina mban treningun e fundit para ndeshjes së nesërme.

Mediet janë të ftuara dhe të lira të përcjellin dhe të marrin pamje nga seanca nga ora 18:00 – 19:00.

Ndërsa, stërvitja e skuadrës mysafire fillon në ora 19:00 dhe është e lirë 15 minuta.

Ju falënderojmë për bashkëpunim.

P.s. Akreditimet i tërhiqen si në çdo ndeshje tjetër kampionale.