Lajme

Nuk ka ndryshime në formacion, sikurse në Gjibraltar

Nuk ka ndryshime në formacion, sikurse në Gjibraltar

Prishtina luan 4-4-2

Prishtinë, 5 korrik 2018 - Dihen formacionet e dy skuadrave. Prishtina do të luaj me rreshtim dhe ekip të njëjtë sikurse në Gjibraltar.

Prishtina (4-4-2): 12. Visar Bekaj - 88. Përparim Osmani, 4. Armend Dallku /c/, 8. Ahmet Haliti, 3. Jamal Arago - 15. Gauthier Mankenda, 66. Ergyn Ahmeti, 21. Argjend Mustafa, 10. Meriton Korenica - 9. Basit Abdul Khalid, 27. Ahmed Januzi. Zëvendësues: 1. Alban Muqiqi, 22. Lorik Maxhuni, 6. Debatik Curri, 7. Lorik Boshnjaku, 77. Mërgim Pefqeli, 17. Arbër Hoxha, 19. Alen Jasharoski. Kryetrajner: Mirel Josa.

Europa FC: 1. Javier Munoz /c/ - 5. Ibraim Ayew, 6. Ivan Moya, 10. Liam Walker, 11. Anotnio Montero Garcia, 14. Jesus Serrano Toscano, 17. Guillermo Roldan, 20. Mustapha Yahaya, 22. Martin Belfort. 27. Javier Carreno, 42. Alberto Merino. Zëvendësues: 26. Manuel Camara, 2. Ethan Jolley, 7. Jorge Pina, 13. Ruben Blanco, 19. Michael Yome, 24. Miguel Gonzalez. Kryetrajner:  Jose Gallardo.