Lajme

Operohet Mentor Mazrekaj

Operohet Mentor Mazrekaj

Mungon në stërvitje të paktën tre javë

Prishtinë, 17 tetor, 2017 – Mentor Mazrekaj para ndeshjes me Trepçën ’89, në udhëtim e sipër dhe para ndeshjes pati probleme shëndetësore, kishte të vjella. Pas kontrollit mjekësor u konstatua se i kishte shpërthyer zorra qorre dhe me urgjencë është operuar. Operimi ishte i suksesshëm dhe tani “Menqa” po ndjehet mirë dhe sot pritet të dal nga Spitali Amerikan, aty ku edhe është operuar. Mazrekaj do të mungoj të paktën tre javë ditë. Por, edhe stinori vjeshtor do të jetë shumë diskutabil. Sidoqoftë, Mazrekajt i urojmë shërim sa më të shpejtë dhe të kthehet sa më parë në seancat stërvitore.