Lajme

Orari i kategorive të reja, U19 me 2 Korrikun

Orari i kategorive të reja, U19 me 2 Korrikun

U17 Superliga me Llapin, Prishtina “A” me Sh.f. “Urbano” dhe Prishtina “B” me Rilindjen

Prishtinë, 28 prill, 2017 – Grupmoshat e reja zhvillojnë ndeshjet e tyre në tre ditët e ardhshme.

Të shtunën luajnë tre ekipet e Prishtina “A” në kuadër të LRFP-s me Sh.f. “Urbano” në Raskovë.

Të dielën në Kastriot, nga ora 11.00 Prishtina U17 në Superligë e pret Llapin. Pas kësaj ndeshje, nga ora 13.00, tre ekipet e Prishtina “B” në kuadër të Lidhjes rajonale të Prishtinës, e presin Rilindjen.

Ndërsa, të hënën, po në Kastriot, nga ora 11.00, takohen juniorët e Prishtinës në derbin e qytetit me 2 Korrikun.