Lajme

Orari i kategorive të reja

Orari i kategorive të reja

U19: Vushtrria – Prishtina; “A”: Prishtina – Roni; “B”: Prishtina – Arsenal

Prishtinë, 24 mars, 2017 – Në fundjavë zhvillohen ndeshjet e rregullta të kategorive të reja, duke filluar nga Superliga e juniorëve deri te ndeshjet e Lidhjes rajonale të Prishtinës. Por, kadetët U17, edhe këtë javë iu është shtyrë fillimi i stinorit pranveror.

U19 e Prishtinës udhëtojnë në Vushtrri dhe me fitore eventuale do ta forconte edhe më tutje synimin për titull kampioni.

Grupi i “A” i tre kategorive të reja, në Kastriot presin Sh.f. “Roni”. Grupi “B” e pret Sh.f. “Arsenal”.

Orari:
U19: Vushtrria – Prishtina
E diel, 26 mars – ora: 11.00

Grupi “A”:
U13: Prishtina “A” – Sh.f. “Roni”, 25 mars – ora: 10.00
U15: Prishtina “A” – Sh.f. “Roni”, 25 mars – ora: 11.30
U17: Prishtina “A” – Sh.f. “Roni”, 25 mars – ora: 13.00

Grupi “B”:

U13: Prishtina – Sh.f. “Arsenal”, 26 mars – ora: 10.00
U15: Prishtina – Sh.f. “Arsenal”, 26 mars – ora: 11.30
U17: Prishtina – Sh.f. “Arsenal”, 26 mars – ora: 13.00