Lajme

Pas lëndimit, Samuel Mone në përkujdes të afërt mjekësor

Pas lëndimit, Samuel Mone në përkujdes të afërt mjekësor

Prishtinë, 21 qershor, 2021 - Pas lëndimit që pësoi gjatë seancës stërvitore në Gjakovë, futbollisti i ri nga Gana, Samuel Mone, ka kryer një kontroll të detajuar mjekësor.

Udhëheqësit e klubit, kryetari Remzi Ejupi dhe anëtari i bordit, Fikret Maqastena, sot vizituan futbollistin duke iu falënderuar stafit të QKUK-së, repartit të Oftamologjisë dhe posaqërisht doktor, Naser Salihu.