Lajme

Pas një viti e gjysmë luajmë me shikues

Pas një viti e gjysmë luajmë me shikues

Klubi do të shfrytëzoj 30% të kapacitetit të stadiumit dhe njëkohësisht duke respektuar udhëzimet e protokollit të UEFA për zonën e parë të stadiumit.

- Klubi Biletat dalin në shitje nesër
- Për pikat e shitjes njoftoheni nesër