Lajme

Për akreditim: Prishtina – Ferizaj, afati i fundit e shtunë ora 12:00

Për akreditim: Prishtina – Ferizaj, afati i fundit e shtunë ora 12:00

Për akreditim: Prishtina – Ferizaj, afati i fundit e shtunë ora 12:00

Ndeshja e javës së 23-të të Ipko Superligës, Prishtina - Ferizaj, zhvillohet të dielën më 7 qershor në “Fadil Vokrri” nga ora 18:00.

AFATI I FUNDIT PËR DËRGIMIN E EMAILIT: ORA 12:00 E SHTUNË (6 QERSHOR)

Për akreditim:

Të na i dërgoni emrat nga redaksia:

TV: 2 (1 një gazetar / 1 një kameraman)

Portalet dhe Gazetat:1 ( 1 gazetar, veçse nëse keni edhe fotograf na e dërgoni plus fotografin)

Radio: 1 ( 1 një reporter)

Ju lusim t’i respektoni oraret dhe rregullat për shkak masave strikte të marra nga FFK për pandeminë.