Lajme

Përfaqësuesit e skuadrave para shortit

Përfaqësuesit e skuadrave para shortit

Nyon, 12 qershor 2018 - Përfaqësuesja e FC Prishtina, Shkenca Goçi para shortit sëbashku me përfaqësuesit e dy skuadrave kundërshtare të mundshme, Birkirkara (Maltë) dhe Trakai (Lituani), njëherit dy skuadrat më të forta në grup.

Shorti hedhet në ora 13:00.