Lajme

Pikat e shitjes së biletave të Superkupës

Pikat e shitjes së biletave të Superkupës

Ndeshja zhvillohet të hënën nga ora 20:00

Prishtinë, 10 gusht 2018 – Federata e futbollit e Kosovës e cila e organon ndeshjen e Superkupës, ka hedhur biletat në shitje dhe ato mund t’i gjeni në pikat e Institucionit Financiar Vllesa-CO :

PRISHTINË:
1. Rruga Fehmi Agani nr. 71, Te Qafa
Tel: +383 45 40 36 08

2.Rruga Agim Ramadani nr. 369, afër Kampusit Universitar
Tel: +383 45 40 36 08

3. Rruga Kosta Novakovic nr. 57, afër Hotel Prishtina
Tel: +383 45 40 36 08

Çmimi i biletave:

Jug – 2 euro (Plisat vendosen në Tribunën Jugore)
Veri - 2 euro (e rezervuar për tifozët e Dritës)
Lindje – 3 euro
Perëndim – 5 euro
Perëndim A1 – 10 euro
VIP – 50 euro

Ndeshja e cila fillon nga ora 20:00, zhvillohet në stadiumin e FC Prishtina “Fadil Vokri”. Skuadra do të shkelë fushën pas dy vitesh mungesë dhe interesimi për ndeshje nga adhuruesit tanë është jashtëzakonisht i madh. Prishtina do të provoj të marrë trofeun e 10-të jubilar të Superkupës.