Lajme

Portieri Alban Muqiqi është mirë

Portieri Alban Muqiqi është mirë

Vizitohet nga kryesia

Prishtinë, 30 prill, 2017 - Sot gjatë ndeshjes u lënduar portieri, Alban Muqiqi. U deshtë të dërgohej në spital ku po kurohet dhe nuk është në rrezik dhe në mbrëmje u vizitua nga udhëheqja e klubit.