Lajme

Prishtina dje humbi ndeshjen Drenicën

Prishtina dje humbi ndeshjen Drenicën

Sot u humbi edhe pozitën e parë në klasifikim

Prishtinë, 18 mars 2018 - Megjithatë kanë mbetur edhe 9-javë për t’u zhvilluar dhe tani lufta më nuk është vetëm ndërmjet Dritës e Prishtinës, por edhe Lirisë, ndërsa megjithatë skuadrat tjera për momentin kanë ngelur më mbrapa, por nuk e kanë as ato të paarritshme.

Kampionati vazhdon më 31 mars/1 prill ku Prishtina në javën e 25 e pret Vëllaznimin në Pejë, Drita e pret Flamurtarin, ndërsa Liria e pret Besën.
Java 26: Flamurtari - Prishtina, Besa - Drita, Vllaznia - Liria.
Java 27: Prishtina - Besa, Drita - Vllaznia, Liria - Llapi.
Java 28: Vllaznia - Prishtina, Llapi - Drita, Feronikeli - Liria.
Java 29: Prishtina - Llapi, Drita - Feronikeli, Liria - Gjilani.
Java 30: Feronikeli - Prishtina, Gjilani - Drita, Liria - Trepça ‘89.
Java 31: Prishtina - Gjilani, Drita - Liria.
Java 32: Liria - Prishtina, Drita - Trepça ‘89.
Java 33: Prishtina - Drita, Drenica - Liria.