Lajme

Prishtina – Drenica: njoftim për mediet

Prishtina – Drenica: njoftim për mediet

Për akreditim nga dy emra për çdo redaksi në e-mail: info@prishtinafc.com

Prishtinë, 30 gusht 2018 – Ndeshja e javës së tretë të Ipko Superligës ndërmjet Prishtinës dhe Drenicës zhvillohet të dielën, 2 shtator nga ora 19:45.

Për ta përcjellë ndeshjen, çdo redaksi duhet të na i dërgoj dy emra në e-mail të klubit: info@prishtinafc.com. Afati i fundit për t’i dërguar emrat, e premte 31 gusht ora 12:00.

Për mediet televizive 2:  (1 gazetar – 1 kameraman)
Për mediet e shkruara/portale 2: (1 gazetar – 1 fotograf)
Për radio 2-3: (1-2 reporterë – 1 teknik)

*Obliguese të keni më vete ID e punës apo ID personale.

Mediet e mëdha, sidomos ato televizive mund të bëjnë kërkesë shtesë.

FC Prishtina, po ashtu mban të drejtën e mosakreditimit për arsye subjektive pa sqarim shtesë.