Lajme

Prishtina – Dukagjini, të mërkurën më 25 shtator

Prishtina – Dukagjini, të mërkurën më 25 shtator

Ndeshje e mbetur e javës së 2-të (18:00h)

Prishtinë, 23 shtator 2019 – Prishtina të mërkurën më 25 shtator zhvillon ndeshjen e mbetur të javës së 2-të kundër Dukagjinit të Klinës. Ndeshja zhvillohet në “Fadil Vokrri” dhe nis nga ora 18:00.