Lajme

Prishtina - Ferencvarosh: pa shikues

Prishtina - Ferencvarosh: pa shikues

Prishtinë, 9 korrik, 2021 - Ndeshja e dytë kthyese raundit të parë kualifikues të UEFA Champions League, ndërmjet Prishtinës dhe Ferencvarosh (0:3), zhvillohet pa shikues.

Me gjithë përpjekjen maksimale të klubit, një gjë e tillë është e pamundshme në këtë moment dhe në këto rrethana me rregulla të rrepta të pandemisë COVID-19.