Lajme

Prishtina - Ferizaj, pa shikues

Prishtina - Ferizaj, pa shikues

NJOFTIM

Prishtinë, 11 mars 2020 - Pas vendimit të fundit Qeverisë së Republikës së Kosovës e që në kuadër të parandalimit të pandemisë “Coronavirus” për ndalimin e grumbullit në masë, ndeshja e javës së 23-të ndërmjet Prishtinës dhe Ferizajt do të zhvillohet pa praninë e publikut, por me transmetim teliviziv.

Aktiviteti i përditshëm i klubit, deri në një vendim tjetër, do të vazhdoj normalisht.