Lajme

Prishtina - Feronikeli, pritet të luhet me shikues

Prishtina - Feronikeli, pritet të luhet me shikues

Prishtinë, 26 qershor 2020 - Pas vendimit të fundit të Qeverisë, e cila parasheh shfuqizimin e masave kundrejt grumbullimit në masë, nga 29 qershori, e hënë, ditë kur Prishtina e pret Feronikelin nga ora 19, mund të zhvillohet me praninë e shikuesve.

Megjithatë, klubi ynë pret vendimin përfundimtar nga organet gjegjëse pranë FFK-s dhe për më hollësisht do t’iu njoftojmë me kohë.