Lajme

Prishtina – Gjilani nën ndriçimin e reflektorëve

Prishtina – Gjilani nën ndriçimin e reflektorëve

Ndeshja i takon javës së parë dhe zhvillohet të hënën nga ora 19:45

Prishtinë, 15 gusht 2018 – Të premten fillon edicioni i ri 2018/19. Prishtina në javën e parë të IPKO Superligës takohet me Gjilanin. Ndeshja është caktuar të zhvillohet të hënën më 20 gusht dhe zhvillohet nën ndriçimin e reflektorëve nga ora 19:45.