Lajme

Prishtina licencohet nga FFK për garat ndërkombëtare

Prishtina licencohet nga FFK për garat ndërkombëtare

Tani lufta vazhdon për Ligë të kampionëve

Prishtinë, 11 maj 2018 – Sot zyrtarisht FFK ka njoftuar klubin që ka përmbushur të gjitha kriteret dhe është licencuar për garat ndërkombëtare 2018/19.

Prishtina nëse e fiton titullin e kampionit kualifikohet për Ligën e kampionëve, ndërsa nëse fiton Kupën kualifikohet për Ligën e Evropës.