Lajme

Prishtina liron Anel Rashkajn

Prishtina liron Anel Rashkajn

Ai lirohet më kërkesën e tij – Prishtina falënderon për bashkëpunim

Prishtinë, 29 shtator, 2017 – Prishtina dhe Anel Rashkaj me marrëveshje kanë shkëputur kontratën. Kërkesa ishte e futbollistit përshkak mos përshtatjes dhe ka kërkuar të lirohet e të kthehet sërish në Suedi. Andaj, Prishtina asnjëherë nuk ka mbajtur futbollistë pa vullnetin e tyre dhe me mirëkuptim ka liruar mesfushorin.

Prishtina falënderon Rashkajn dhe i uron sukses në vazhdim të karrierës.