Lajme

Prishtina – Llapi

Prishtina – Llapi

Prishtinë, 5 tetor, 2018 - Prishtina - Llapi në kuadër të javës së IX zhvillohet të shtunën më 6 tetor nga ora 17:45.

Çmimi i biletave:

Tribuna Lindore: 2 euro
Tribuna Veriore 2 euro (vetëm për mysafirë)
Tribuna Perëndimore: 5 euro
Tribuna VIP: 15 euro

*Për të hyrë në stadium, e vlefshme është vetëm bileta. Asnjë lloj ID e çfarë do institucioni nuk është e vlefshme dhe nuk mund të futeni në stadium, përveç me biletë. Ju faleminderit për mirëkuptim.