Lajme

Prishtina në Gjibraltar ka një barazim e një humbje

Prishtina në Gjibraltar ka një barazim e një humbje

Prishtina në Gjibraltar ka një barazim e një humbje

Prishtina me dy skuadra të Gjibraltarit ka një kalim tutje dhe një eliminim

Prishtina ka eliminuar Europa-n para dy vitesh, 1:1 në Gjibraltar dhe 5:0 në Mitrovicë.

Prishtina është eliminuar nga St Joseph’s ne edicionin e kaluar, 1:1 në Prishtinë dhe 2:0 në Gjibraltar.