Lajme

Prishtina - Shkupi zhvillohet të shtunën në Kosovë

Prishtina - Shkupi zhvillohet të shtunën në Kosovë

Vendi i zhvillimit të ndeshjes caktohet ndërkohë

Prishtinë, 24 korrik 2019 - Ndeshja miqësore ndërmjet Shkupit dhe Prishtinës e paraparë të zhvillohet në Çair nuk do të zhvillohet në stadiumin e Shkupit përshkak renovimit të stadiumit dhe ndeshja është zhvendosur në Kosovë, të shtunën, por vendi i zhvillimit të stadiumit vendoset ndërkohë.

Ndeshja me Shkupin, megjithatë, do të jetë testi më i rëndësishëm i fazës së deritanishme përgatitore.