Lajme

Prishtina – St Joseph’s, çmimet e biletave

Prishtina – St Joseph’s, çmimet e biletave

Nga 3 në 8 euro

Prishtinë, 24 qershor 2019 – Biletat për ndeshjen e parë të raundit parakualifikues ndërmjet Prishtinës dhe St Joseph’s që zhvillohet të enjten më 27 qershor nga ora 20:30, do të dalin në shitje në ditën e ndeshjes përreth stadiumit.

Biletat kushtojnë:
3 euro – tribuna veriore.
5 euro – tribuna lindore.
8 euro – tribuna perëndimore.
15 euro – tribuna VIP