Lajme

Reagim

Reagim

Pas shkrimeve të fundit rreth kush kënd e përfaqëson,

FC Prishtina iu njofton,

Klubin tonë e përfaqësojnë dy delegatët e saj në kuvendin e FFK-së dhe askush tjetër.

Për FC Prishtina, në këtë moment, me më rëndësi e ka të jemi të bashkuar në tejkalimin e situatës në të cilët ndodhemi, edhe pse ne jemi mësuar me karantinim të sportit për shumë vitet e kaluara, por megjithatë ftojmë të gjithë me një zë t’i tejkalojmë çdo problem në futbollin tonë.