Lajme

Seanca e nesërme stërvitore e hapur për media

Seanca e nesërme stërvitore e hapur për media

Seanca e nesërme stërvitore e hapur për media

Prishtinë, 25 shkurt 2020 - Për shkak interesimit të madh të medieve, FC Prishtina nesër nga ora 15:30, në seancën stërvitore të pasdites, në fushën e 2 Korrikut, lejon të hapur për prononcime dhe pamje filmike.