Lajme

Shpjegohen rregullat e reja

Shpjegohen rregullat e reja

Genc Nuza e Visar Kastrati informuan më hollësisht futbollistët

Prishtinë, 20 qershor, 2017 – Shoqata e gjyqtarëve të Kosovës e kryesuar nga ish-gjyqtari Përparim Hasani, gjyqtari i FIFA-s, Genc Nuza dhe gjyqtari Visar Kastrati, sot u shpjeguan futbollistëve të Prishtinës ndryshimet në rregullat e lojës dhe të gjitha risit tjera që kanë ndodhur tash së fundi.