Lajme

Skuadra akomodohet në Tiranë

Skuadra akomodohet në Tiranë

Para nisjes e tërë ekspedita u testua

Tiranë, 18 qershor - Skuadra sot ka mbërritur në Tiranë ku është akomoduar në “White Dream Hotel”.

Para nisjes për në Shqipëri, skuadra është testuar në laboratorin e specializuar “EuroLab” ku të gjithë anëtarët e ekspeditës kanë dalë negativ.

Pasdite nga ora 18, në fushën ndihmëse të KF Tirana në “Skënder Halili” skuadra kreu seancën e parë stërvitore, aty ku do të stërvitet edhe nesër për të kaluar pastaj në “Selman Stërmasi” dhe në “Elbasan Arena”.