Lajme

Skuadra mbanë stërvitjen e fundit – një javë pushim

Skuadra mbanë stërvitjen e fundit – një javë pushim

Ndërsa klubit sot shtron iftar për futbollistët

Prishtinë, 2 maj, 2017 – Tani më edhe zyrtarisht skuadra ka siguruar pjesëmarrjen në UEFA Europa League për edicionin 2017/18. Andaj, skuadra sot ka mbajtur seancën e fundit stërvitore dhe shkon në pushim deri më 9 qershor kur nga ora 17.00 kur rikthehet në Kastriot. Pastaj skuadra do të shpërngulet në njërën nga qytetet e Kosovës për mini-fazën e parë përgatitore.
Ndërsa sot klubi shtron iftar për futbollistët e Prishtinës.