Lajme

Skuadra mbërrin në Gjibraltar pas 20 orësh

Skuadra mbërrin në Gjibraltar pas 20 orësh

Rrugëtim i mundimshëm, por ekipi janë shumë optimist

Gjibraltar, 30 qershor 2019 - Pas rrugëtimit të gjatë 20 orësh, skuadra ka mbërri dhe është vendosur në hotelin e njëjtë që ishte vendosur edhe vitin e kaluar kundër Evropës, “O’Callaghan Eliot”.

Skuadra me gjithë lodhjen, ka ditën e nesërme në dispozicion për t’u çlodhur, ndërsa nga ora 16:30 (orë e njëjtë me Prishtinën) mban seancën stërvitore.

Ndërsa ndeshja zhvillohet të martën dhe nis nga ora 17:45.