Lajme

Skuadra nesër ka testimin oficial para ndeshjes

Skuadra nesër ka testimin oficial para ndeshjes

Endrit Krasniqi

Tiranë, 19 qershor, 2021 - Skuadra është e karantinuar veçmas nga çdo kontakt i jashtëm qoftë edhe nga pjesa tjetër zyrtare e klubit e cila do të akomodohet gjetiu dhe që gjithashtu do të testohet për të parë ndeshjen nga tribunat.

Gazetarët e akredituar nga Kosova mund të testohen në EuroLab në terminalin e vjetër të aeroportit në Sllatinë për të cilët testimi do të jetë falas nga klubi, vetëm në laboratorin e specializuar, EuroLab.

Skuadra sot mban seancën e dytë stërvitore në fushën ndihmëse “Skënder Halili”.

Qendrim Zyba