Lajme

Skuadra po përgatitet në ambient të mbyllur

Skuadra po përgatitet në ambient të mbyllur

Po vazhdojnë seancat e rregullta stërvitore para duelit me ’89-n

Prishtinë, 27 shkurt 2018 – Skuadra po stërvitë normalisht, por në ambientet e mbyllura të fushës së 2 Korrikut në lagjen Arbëria.

Skuadra nuk do të ketë probleme suspendimesh apo lëndimesh para duelit me Trepçën ’89, përveç Dijar Miftarajt i cili edhe ky tani është duke stërvitur dhe grupit pritet t’i bashkohet ndërkohë.