Lajme

Sot miqësore në Pejë

Sot miqësore në Pejë

Besa – Prishtina në “Shahin Haxhiislami” nga ora 17:30

Prishtinë, 9 gusht 2018 – Prishtina sot e zhvillon miqësoren kontrolluese të fundit para Superkupës të hënën me Dritën.

Besa e pret Prishtinën në stadiumin “Shahin Haxhiislami”, - aty ku Prishtina në gjashtë muajt e fundit u prit si në shtëpinë e vetë nga Komuna dhe banorët e adhuruesit e futbollit në Pejë.

Do të jetë kënaqësi rikthimi në “Shahin Haxhiislami”.