Lajme

Sot, Prishtina – Trepça ’89, 16h

Sot, Prishtina – Trepça ’89, 16h

Prishtinë, 15 maj 2019 - Sot parashikohet ditë e bukur e nxehtë pa shi dhe Prishtina ka nevojë për mbështetje sa më të madhe nga adhuruesit e saj.
Sot Prishtina zhvillon ndeshjen e fundit para publikut të vetë.
T’i përcjellim futbollistët me fitore drejt finales së fundit në Drenas me Feronikelin.

Biletat kanë dal në shitje, ato mund t’i gjeni rreth stadiumit.
Lindje 1/Perëndim 2/VIP 5 euro.