Lajme

Superkupa, Prishtina - Drita

Superkupa, Prishtina - Drita

23 janar në Antalya

Prishtinë, 12 janar 2021 - Prishtina dhe Drita do të ndeshen në Antalya të Turqisë më 23 janar në ndeshjen për Superkupën e Kosovës.

Prishtina në këtë përballje do të kërkoj trofeun e 10-të jubilar.

SUPERKUPAT E REPUBLIKËS SË KOSOVËS 1991-2020
FC PRISHTINA 9 TROFE
- 1994/95
- 1995/96
- 2000/01
- 2003/04
- 2005/06
- 2007/08
- 2008/09
- 2012/13
- 2015/16
- 2019/20 ?