Lajme

Supersport Kosova e transmeton ndeshjen nga ora 20:00

Supersport Kosova e transmeton ndeshjen nga ora 20:00

Mbarë adhuruesit tanë jashtë vendit mund të na shohin drejtpërdrejtë

Prishtinë, 6 korrik, 2017 - Ndeshjen e dytë kthyese e cila nis nga ora 20:00 të UEL ndërmjet FC Prishtina dhe IFK Norrkoping e transmeton drejtpërdrejt Supersport Kosova.