Lajme

Taulant Xhaka përcjellë Prishtinën nga afër

Taulant Xhaka përcjellë Prishtinën nga afër

Dy vëllezërit, Taulanti e Graniti janë tifozë të Prishtinës

Gjakovë, 15 qershor, 2017 - Në ndeshjen miqësore të zhvilluar sot në Gjakovë ndërmjet Prishtinës dhe Onix, prezent ishte edhe futbollisti i Kombëtares Shqiptare, Taulant Xhaka.

Taulanti dhe i vëllai, Graniti, sa herën kanë mundësi e përcjellin Prishtinën nga afër dhe njihen si tifozë të mëdhenj të Prishtinës.