Lajme

Të dielën ndeshja e javës së  XXII

Të dielën ndeshja e javës së  XXII

Me këtë ndeshje përfundon faza e dytë

Prishtinë, 7 mars 2019 – Të dielën më 10 mars nga ora 13:30 në Kastriot ndeshen KEK-u dhe Prishtina, ndeshje kjo e vlefshme për javën XXII dhe e fundit për fazën e dytë.

Pas përfundimit të fazës së dytë caktohen sipas klasifikimet edhe çiftet e fazës së tretë, të fundit për 11 javët e ardhshme.