Lajme

Të enjten më 23 nëntor me Vllazninë në Gjilan

Të enjten më 23 nëntor me Vllazninë në Gjilan

Të hënën më 27 nëntor me Gjilanin në Drenas

Prishtinë, 20 nëntor, 2017 – FFK ka vendosur që deri në fund të stinorit të zhvillohen 18 ose 19 javë, varësisht nga moti që do të marrë.

Pra, me Vllazninë, në kuadër të javës XVI, Prishtina takohet këtë të enjte më 23 nëntor nga ora 13:00. Ndërsa ndeshja e javës XVII me Gjilanin zhvillohet të hënën më 27 nëntor në Drenas nga ora 13:00.

Java XVIII dhe eventualisht e XIX caktohen ndërkohë.

Prishtina ndanë pozitën e dytë në klasifikim me Dritën me nga 25 pikë të tubuara, dy më pak se lideri Llapi me 27.