Lajme

Të shtunën nis stinori pranveror

Të shtunën nis stinori pranveror

Prishtina sërish takohet me Vushtrrinë

Prishtinë, 10 shkurt 2020 – Të shtunën më 15 shkurt zyrtarisht nis pjesa pranverore e edicionit 2019/20. Prishtina sërish luan vendas dhe sërish e pret kundërshtarin e kësaj jave që pati për Kupë, Vushtrrinë.

Deri në përfundim të fazës së dytë kanë mbetur edhe pesë javë.

Java XVIII: Prishtina – Vushtrria
Java XIX: Drenica – Prishtina
Java XX: Prishtina – Ballkani
Java XXI: Prishtina – Ferizaj
Java XXII: Drita - Prishtina